Xfdt6r8utm6kdk26rxqq

DANSK: Guddommelige Hemmeligheder til Succesfulde Manifestation

Aldrig-før-Afsløret Blueprint for Succesfuld Manifestation Vil Få Dig Til at Gentænke Alt du Troede Du Vidste.

PARAT TIL AT INVESTERE I DIG SELV?

Er Dette Dig?

Du er frustreret fordi du har prøvet så mange ting, som bare ikke ser ud til at virke. Du har læst bøger om Manifestation og Loven om Tiltrækning; Du har set The Secret; Du har søgt på nettet; Du har brugt timer på YouTube for at finde hjælp til at Manifestere dine Ønsker.

Du er tæt på at tabe håbet, og du ved virkelig ikke hvad bliver ved med at blokere fra at Manifestere Dine Ønsker.

Du kæmper måske med frygt, angst, og smerte, og du føler at det holder dig tilbage fra at have dine drømme til at gå i opfyldelse.


Jeg Havde Det På Samme Måde, Indtil...

Jeg opdagede ligningen M=DAS+EF=DE+DT for et par år siden og besluttede mig for at implementere det ind i mit eget liv mens jeg kæmpede med at blive rask fra voldsom angst, panik anfald, stress og depression, og Manifestationen af mine drømme stod helt stille. Det var som en loop, og jeg sad fast. Jeg konsulterede eksperter i Manifestation og læste tons af bøger, sammen med over 20 års studier og praktisering af Manifestation, Metafysisk, Spiritualitet, og de Universelle Love. Intet så ud til at virke.

Jeg var tæt på at betvivle alt jeg har lært, og i virkeligheden, hele min ekspertise, da Kærlighedens Kilde (Gud) gav mig ligningen M=DAS+EF=DE+DT samt vejledning i at bruge det. Efter at have praktiseret dette blueprint i et par måneder, mit liv startede med at ændre sig fuldstændigt, og jeg oplever nu Mirakler hver dag. Jeg er tit overrasket over, hvor hurtigt Manifestation af mine ønsker sker.

Jeg ønsker det samme for dig! Så derfor har jeg lavet et online kursus omkring ligningen for at hjælpe dig hele vejen igennem.


M=DAS+EF=DE+DT Forklaret:

Uge 1: Videnskaben bag Manifestation

Dette er en introduktion til online kurset

Uge 2: DT: Mest Dominerende Tanker

Du ved nok allerede at ‘Dine Tanker Bliver til Ting.’ Denne sektion hjælper dig med at forbedre dine tanker og mindset for Mirakler.

Uge 3: DE: Mest Dominerende Emotionelle Følelser.

Dine Emotionelle Følelser er måden din Energifrekvens måles, så denne sektion vil hjælpe dig med at helbrede dine emotionelle sår og fjerne emotionelle blokeringer.

Uge 4: EF: Energifrekvens

Dine Mest Dominerende Tanker + Dine Mest Dominerende Emotionelle Følelser = Din Energifrekvens. I denne sektion kigger vi på Mental Alkymi og hvordan man omdanner virkelig trælse ting til fantastiske mirakler.

Uge 5: DAS: Mest Dominerende Action Steps

Uanset hvor Høj din Energifrekvens er, Action Steps er en nødvendighed hvis du ønsker at dine Manifestationer skal ske. I denne sektion, vil jeg vise dig, hvordan du manifestere dit Ønsket Udfald indenfor de 5 livsområder folk har haft flest spørgsmål over de sidste 12 år hvor jeg har arbejdet professionelt som Spiritual Teacher:

 • Lykke
 • Forhold//Relationer
 • Sundhed//Velvære
 • Penge
 • Arbejde//Karriere.

Uge 6: M: Manifestation

Det er hvor Manifestationen begynder at ske. I denne sektion, kigger vi på hvordan du kan forberede dig til din Manifestation, og hvordan du bliver ved med at manifestere, så du ikke behøver at gå igennem hele blueprintet hver gang du ønsker at manifestere noget nyt. Det er også her, hvor jeg vil give dig en lektion i Omgående Manifestation, hvilket er noget mange mennesker sender mig emails om hver uge

.


Dette Online Kursus er for Dig Hvis...

 • Du Ikke har tid til Bulls!it og ønsker et Blueprint der virker HVER EVIG ENESTE GANG – Du skal bare lige lære det. (Lidt ligesom lærer at cykle)
 • Du leder ikke efter en Quick-Fix-It løsning eller succes over natten, men i stedet, er villig til at gøre hvad det kræver for at blive en Mestre til Manifestation.
 • Du er parat til at arbejde med dig selv for at fjerne de blokeringer som forhindre dig i at Manifestere dine Drømme.(Selv hvis det betyder at se din største frygt, angst og smerte i øjne.)
 • Du ønsker at Leve på Den Højeste Energifrekvens Menneskeligt Muligt, hvilket er summen af Ubetinget Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed & Oplysning.
 • Du Ønsker at Være en Magnet for Mirakler og Omgående Manifestationer.
 • Du er okay med at dette kursus er primært Tekstbaseret (Hver lektion tager maks. 15 minutter at læse)


Det Får Du:

6 Ugers Unik Mestertræning i Manifestation. Når du er færdig med dette Online Kursus, vil du være en Mester i Manifestation Dette Online Kursus er den ENESTE træning du behøver for at opnå Succesfulde Manifestationer HVER GANG (Værdi: 5.400 DKK)

Dette er ikke et certificeringskursus, men du kan anmode om et få et certifikat for gennemførelse når du er færdig, hvis du ønsker det.


Hvordan Fungerer Det?

Hver oplevelse er forskellige, og gå igennem Blueprintet for Guddommelige Hemmeligheder til Succesfuld Manifestation er en meget personlig oplevelse og meget sårbar. Jeg brugte denne eksakte metode til at helbrede min dybdegående angst, panik anfald, stress, depression, selvskadende adfærd, og deale med Posttraumatisk Stress.

Der er 30 Dage Penge Garanti på Online Kurset. Hvis du ikke føler at det virker for dig, så kan du bede om at få dine penge tilbage. Uden at skulle svare på nogen spørgsmål.


Hvordan er GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULD MANIFESTATION end de andre på markedet?

GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULD MANIFESTATION er en Master Training i Manifestation. Det er ikke en Hurtig Fix-it løsning! Formålet med GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULD MANIFESTER er, at helbrede de blokeringer som forhindre dig i at have, det som du virkelig ønsker. Formålet er også, at løfte din energi til den Allerhøjeste Energifrekvens Menneskeligt Muligt, så du ikke kun bliver en Magnet for dine ønsker, men også hjælper dig at:

 • Helbrede Frygt, Smerte og Angst på en fredelig måde
 • Realisere dit Guddommelige Livsformål.
 • Leve i Ubetinget Frihed
 • Leve i Ubetinget Fred
 • Leve i Ubetinget Glæde
 • Leve i Ubetinget Kærlighed
 • Leve i Ubetinget Oplysninger

GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULD MANIFESTATION er ikke bare endnu et online kursus i Manifestation og Loven om Tiltrækning, som måske - måske ikke vil virke; GUDDOMMELIGE HEMMELIGHEDER TIL SUCCESFULD MANIFESTATION er en game-changer. Alle informationerne i dette kursus har jeg kanaliseret fra Kærlighedens Kilde (Gud) og fra de Hellige Seraf Optegnelserne.

Course CurriculumBONUSER:

 • Print-venlige opgavebøger og opgaveark – 3-5 pr uge

Your Instructor


Sabrina Jensen
Sabrina Jensen

Sabrina Jensen, Forfatter af 6 bøger om Personlig Udvikling & Motivationel Taler. Sabrina er Metafysiker, Mental Alkymist, Spiritual Teacher, Psychic og har 16 uddannelser indenfor Personlig og Spirituel Udvikling.

Sabby er en Inkarneret Seraphim Engel; "Det er min mission at hjælpe milliarder af mennesker rundt om i verden med at omdanne deres frygt, angst og smerte til den Højeste Energifrekvens Menneskeligt Muligt, hvilket er summen af Frihed, Fred, Glæde, Kærlighed, og Oplysning. Med andre ord, det et min mission at skabe Himlen på Jorden!"

Sabby har været i; WOMAN, Alt for Damerne, Q-Magasinet, QTV - Kanal 4, TV2.DOK & How The Secret Changed My Life by Rhonda Byrne.

Website: https://sabrinajensen.dk
Instagram: https://instagram.com/sabrinajensendk
Twitter: https://twitter.com/sabrinajensendk
Facebook: https://facebook.com/sabrinajensendk


Frequently Asked Questions


Hvornår starter og slutter kurset?
Kurset starter nu og ender aldrig! Det er et online selvstudie – du bestemmer hvornår du kan starter og hvornår du slutter.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Hvordan lyder livstid adgang? Når du har tilmeldt dig, så har du ubegrænset adgang til dette kursus får så længe du ønsker - på alle enheder du ejer – computer, ipad//tablets, iPhone//smartphone, mv.
Hvad hvis jeg er utilfreds med kurset?
Vi vil aldrig ønske at du skal være utilfreds! Hvis du er utilfreds med dit køb, kontakt os indenfor de første 30 dage og vi vil give dig en fuld tilbagebetaling.
Videnskab siger du?!?!?! Jeg er ikke god til videnskab!
Det behøver du heller ikke! Dette er IKKE en videnskabsklasse. Jeg bruger bare videnskab til at bevise mine metoder før jeg deler dem med verden. Det er vigtigt for mig at tage spirituelle og metafysiske emner til en mere logisk tilgang, så det ikke længere er fluffy og uhåndgribeligt. Videnskabsdelen tager det ned på Jorden uden at de mister sine Guddommelighed og Høje Energier.
Jeg vil have video indhold, ikke et skrevet kursus. Så kunne jeg lige så godt læse en bog.
Jeg hører dig, og jeg forstår hvor du kommer fra. Mit mål er at give dig det bedste indhold jeg overhovedet kan, og give dig mest værdi! Men jeg er en forfatter, og det skrevet ord er den måde, jeg bedst kan dele mit budskab. Dernæst er et tekstbaseret online kursus og en bog to meget forskellige ting. En book er passiv. Et online kursus er interaktiv, fyldt med arbejdsark, lister, medier, og andre ting, som du ikke kan få i en bog. Et online kursus fokuserer direkte på undervisning for et specifikt emne. Ikke så meget ekstra fyld. Men den største forskel er at onlinekurset giver dig direkte adgang til mig, og i løbet af kurset er du velkommen til at kontakte mig hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.
Virker det? Jeg har prøvet så mange ting uden succes?
Der er MASSER af indhold udgivet om Loven om Tiltrækning og Manifestation, hvor folk erklærer sig eksperter, bare ved at have læst et par bøger om emnet. Det vil selvfølgelig lede til tvivlsom succes. Jeg har studeret og arbejdet med Metafysisk, Manifestation og de Universelle Love for over 20 år. Det har taget mig år, at udvikle et skudsikker ingen-tid-for-bullsh!t blueprint for Manifestation. Hvor mest undervisning og bøger om Manifestation og Loven om Tiltrækning er baseret på held, ønsketænkning, og håb, så er dette blueprint støttet af videnskab og psykologi. Jeg har udviklet en videnskabelig ligning, der beskriver præcis hvad der sker i enhver Manifestation. Denne ligning viser dig ikke kun, hvordan du skal Manifestere hvad du ønsker dig, men den fortæller også hvorfor du ikke har fået de resultater som du ønsker, og hvad du kan gøre for at løse det. Denne ligning kan ikke fejle!
Jeg ønsker min Manifestation skal ske Hurtigt. Jeg kan ikke vente 6 uger.
Vidste du, at når du forsøger at presse en manifestation til at ske hurtigt, så blokere du processen? Dette blueprint tager måske 6 uger at komme igennem den første gang, men det er fordi det er en livsforandrende proces. Forhåbentlig behøver du kun, at gøre det store arbejde en gang, og så bruge resten af dit liv på den Allerhøjeste Energifrekvens Menneskeligt Muligt. Og ved du, hvad der sker, når du lever på den Allerhøjeste Energifrekvens Menneskeligt Muligt? Omgående Manifestationer!
Jeg synes det er mærkeligt, at du kalder dig selv for en Inkarneret Seraf Engel, hvordan kan jeg stole på nogen, der er så tosset?
Altså, jeg beder dig ikke om at tro på andet end dig selv og din evne til at leve et magisk liv. Hvis udtagelsen om at være en Inkarneret Seraf Engel irritere dig, så ignorere det og fokusere på undervisningen i indholdet.
Får jeg coaching sessions med Sabrina?
Nej! Jeg tilbyder ikke sessions mere. Men du er altid velkommen til at skrive til mig i løbet af forløbet, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Get started now!